Faciliteter på Airport Hotel i Billund

Indbydende faciliteter for alle

Airport Hotel i Billund  byder på lækre faciliteter kombineret med byens bedste placering, hvis du skal ud i verden eller på oplevelse i Billunds anerkendte attraktioner. I hotellets lounge finder du hyggelige kroge, hvor du kan synke ned og slappe af i de nye designmøbler. Her kan du nyde en kop kaffe – eller en drink fra baren.

Airport Hotels værelseskategorier har alle én ting til fælles: moderne og indbydende faciliteter. På alle værelser er der mørklægningsgardiner af høj kvalitet, TV, skrivebord og stol, gratis Wi-Fi og eget badeværelse med hårtørrer.

 
Fitness

Fitnessrum til fri afbenyttelse.

Legeområde

I loungen finder du et lille legeområde til de mindste.

Beliggenhed

300 meter fra Billund Lufthavn.

MORGENMAD

Vores morgenmad er klar allerede fra 03.00-10.00.

BAR

I loungens bar  kan du nyde lækre drinks.

RECEPTION

Vores reception holder
døgnåbent alle dage.

Wi-Fi

Der er gratis Wi-Fi på hele hotellet.

FIRMAAFTALE

Vi tilbyder firmaaftaler
med faste rabatter.

PARKERING

Der er parkering  tæt ved hotellet.

Skrivebord

Alle værelser har både
skrivebord og stol.

Nyd forfriskninger fra baren

Hele døgnet

Uanset om du er til en forfriskende drink, en velsmagende øl eller en varm kop kaffe, har vi noget for enhver smag.

Udforsk vores varierede drikkevaremenu, der byder på alt friskbrygget kaffe, te, læskende sodavand, juice og et udvalg af lækre drinks. Vores erfarne bartendere står klar til at mixe en klassiker eller anbefale en spændende drik, der passer til dine præferencer.

Slå dig ned i baren, nyd din yndlingsdrik og lad stemningen omkring dig forstærke din oplevelse.

Mad hele døgnet

Lette serveringer

Nyd velsmagende mad på Airport Hotel hele døgnet.

I vores stilfulde loungeområde kan vores gæster slappe af og nyde et dejlig stund i den hyggelige atmosfære, der er præget af forskellige små oaser.

Besøg vores bar, hvor vi tilbyder lette og velsmagende retter. Vælg mellem et udvalg af snacks og lækre favoritter såsom pizzaer, paninier, burgere og årstidens suppe. Der er noget for enhver smag. Kig i baren for at se vores komplette menu.

På Airport Hotel ved vi, at god mad og drikke er vigtigt. Så lad os forkæle dig med vores udsøgte udvalg og sikre, at du ikke går sulten i seng.

Burger og pommes frites på Billund Airport Hote

Følg din rejse - se flyafgange fra hotellet

Og benyt dig af gratis shuttle bus til og fra terminal

I loungen på Airport Hotel i Billund finder du en infoskærm med alle de aktuelle flyafgange hos Billund Lufthavn. Dermed kan du hele tiden følge med i din flyrejse, uden at skulle bevæge dig fra vores loungeområde.

Når det er tid til afgang har du mulighed for at benytte dig af gratis shuttle bus til og fra terminalen, hvis du gerne vil være fri for at gå med din baggage. 

Træn i vores bekvemme Fitnessrum

Få rørt kroppen selvom du er hjemmefra

Udforsk vores veludstyrede træningsfaciliteter, der tilbyder et bredt udvalg af træningsudstyr fra det anerkendte mærke ‘Matrix’. Uanset om du foretrækker at jogge på løbebåndet, ro på romaskinen eller cykle på motionscyklen, har vi det rigtige udstyr til at få dig i bevægelse. Der er også håndvægte og andre træningsmuligheder til rådighed.

Uanset om du er en erfaren fitnessentusiast eller blot ønsker at holde dig aktiv under dit ophold, er vores faciliteter tilgængelige for dig.

Hygge for de mindste

Lad børnene lege i loungens indrettede områder

I vores lounge har vi skabt et lille legeområde, der er perfekt til de små gæster. Her kan børnene lege og hygge sig med et udvalg af legetøj og spil, mens forældrene slapper af i den behagelige atmosfære. Lad børnene udforske og lade fantasien flyve frit i vores indbydende legeområde.

Lounge til afslapning og arbejde

Slå dig ned i hyggelige rammer

Slap af eller arbejd i vores komfortable lounge på Airport Hotel i Billund.

Vores lounge er det perfekte sted at slå dig ned. Uanset om du ønsker at slappe af med en god bog, nyde en kop kaffe eller arbejde uforstyrret, kan du finde et behageligt sted i vores lounge. Med komfortable siddepladser, stille omgivelser og gratis WiFi, skaber vi den ideelle atmosfære til afslapning eller produktivt arbejde. Find din plads og lad vores lounge være dit tilflugtssted under dit ophold.

Behov for et uformelt mødelokale i Billund?

Halvdagsmøde, dagsmøde eller måske et aftenmøde

Uanset hvilket slags møde du skal holde, har vi uformelle rammer for fly-in fly-out møder, kurser eller lign.  

Udfyld blot formularen nedenfor og du vil blive kontaktet inden for 24-timer i hverdagene med henblik på at afdække dit behov for mødelokale etc.

Lej en cykel og udforsk byen

Nå Billunds store attraktioner på ingen tid

Hos Billund Airport Hotel ønsker vi at give vores gæster uforglemmelige oplevelser, og gøre opholdet så bekvemt som muligt. Det betyder, at vi har cykler du kan leje til en pris på 125,- pr. dag, så du kan udforske Billund på en unik og miljøvenlig måde, mens du undgår at få ondt i fødderne. 

For vores øvrige gæster er cykelleje også muligt, til en pris på 125,- pr. dag.