Ophold i Billund

Fra vores moderne og velplacerede lufthavnshotel er der rig mulighed for både forretninger og oplevelser i børnenes hovedstad.

Airport Hotel ligger kun 300 m fra Billund Airport og 2 km fra de store attraktioner i Billund. Derfor er vores hotel et fantastisk udgangspunkt, hvorfra utallige rejsedestinationer rundt i verden ligger åbne for dine fødder, og hvor du også nemt kan tage på en oplevelsesrejse i det lokale og se nogle af de seværdigheder, som har bragt Danmark på verdenskortet med unikke og kulturelle oplevelser.

Her kan du læse information om de mange attraktioner i området, som er oplagte at besøge på dit ophold i Billund, samt de faciliteter, som gør vores hotel til en bekvemmelig base for dig, når du er i området 

Et godt sted at møde dine forretningsrelationer

Gode inspirerende omgivelser lige ved Billund Airport

Lufthavnen i Billund er et knudepunkt for mange forskellige mennesker. Det gælder ikke mindst, hvis du har forretningsforbindelser og aktiviteter i udlandet. Derfor har vi naturligvis sørget for at gøre vores hotel til et godt sted at mødes i forretningsøjemed eller overnatte, hvis du selv skal på forretningsrejse til udlandet. 

Under dit ophold på Airport Hotel i Billund vil du finde gode værelser i skandinavisk design, som fremmer både arbejdsro og afslapning, og i vores hyggelige fællesområde i stueetagen er der rigtigt gode muligheder for at socialisere og tage et uformelt møde med dine forretningsforbindelser. På den måde er vores hotel meget mere end blot et praktisk sted at sove – det er et inspirerende rum at møde andre mennesker i, dyrke de vigtige relationer og træffe værdifulde beslutninger.

Gruppebookinger

Skal du bruge mere end 9 værelser?

Skal I bruge flere end 9 værelser? I så fald kan I reservere som en gruppe. Det betyder oftest en bedre samlet pris. Udfyld nedenstående formular, så gennemgår vores bookingafdeling dine informationer og sender dig et tilbud på opholdet.

Det kan du opleve på dit ophold i Billund

Et væld af fantastiske muligheder helt tæt på

Mange af vores gæster booker naturligvis ophold i Billund, fordi vi er det hotel, der ligger nærmest porten til den store vide verden. Men særligt i sommerhalvåret og i skolernes øvrige ferieuger findes der masser af andre store oplevelsesmuligheder, når de store forlystelsesparker og oplevelsescentre åbner dørene for aktiviteter i absolut særklasse. I skolernes sommerferie kører der desuden gratis busser til Legoland, Lego House og Lalandia hver time fra hotellet. 

Læs vores anbefalinger til seværdigheder i nærheden af vores hotel, som du kan overveje at besøge under dit ophold i Billund på linket nedenfor.

Lidt godt at spise hele døgnet rundt

Godt og varieret menukort

Fra baren kan du bestille varme retter i hele receptionens åbningstid. Her kan du for eksempel vælge mellem vores populære caféburger, pizza med surdejsbund fra en af de lokale kokke i området samt nogle af børnenes favoritter. Her er der noget for enhver smag, så du altid kan få stillet sulten her under dit ophold i Billund.

Kickstart desuden dagen i morgenmadsbuffeten

Morgenbuffeten på hotellet er en skandinavisk buffet med gode muligheder for at træffe det økologiske valg. Ud over kaffe, te, juice og mælk finder du blandt andet et godt udvalg af forskelligt brød, lune omeletter, pandekager, yoghurter med et bredt sortiment af toppings samt ost, marmelade og pålæg. Der er desuden også mulighed for at koge et æg, så du får dit morgenæg præcis, som du vil have det.

Burger og pommes frites på Billund Airport Hote