Accessible-værelser

Med dobbeltseng

Vores Accessible-værelser er 22 kvadratmeter store og designet til at være handicapvenlige. Værelserne er rummelige og lyse med et tidløst, skandinavisk design, der sikrer en behagelig atmosfære. Badeværelset er indrettet med plads til en kørestol og er ekstra rummeligt for optimal tilgængelighed.

Værelserne byder på lækre værelsesfaciliteter, såsom hårtørrer, skrivebord og stol, mørklægningsgardiner af høj kvalitet, lydisolerede vinduer, TV og gratis Wi-Fi.

Nogle værelser har en køjeseng som ekstra seng, og der er også mulighed for en ekstra opredning, hvis det ønskes. Dette gør vores Accessible-værelser ideelle for gæster, der har brug for ekstra plads og tilgængelighed.

  • Skrivebord og stol
  • Hårtørrer
  • Badeprodukter (bodywash & shampoo)
  • TV 
  • Gratis fibernet
  • Mørklægningsgardiner
  • Ekstra stort badeværelser
  • Dobbeltseng
 
 
 

Luksus på værelset

Stort badeværelse

De rummelige badeværelser gør det nemt at komme rundt med kørestol.

Skrivebord & stol

Sæt dig godt til rette  ved skrivebordet,
hvis du har arbejde, der skal udføres.

Lydisolerede vinduer

Ekstra lydisolerede vinduer,
så lufthavnens flotte landingsbane
nok ses, men ikke høres.

Mulighed for lækker økologisk morgenmad

Fra kl. 03.00 om natten, hver dag

På Airport Hotel Billund byder vi på morgenmad hver dag fra kl. 03.00-10.00. Du har mulighed for at tilkøbe vores lækre morgenbuffet for 175 kr. pr. voksen og 99 kr. pr. barn.

Vi har det Økologiske Spisemærke i Bronze, og du kan derfor se frem til en morgenbuffet, hvor 30-60% af alle råvarerne er økologiske. Glæd dig til en international buffet med bl.a. omelet, brunchpølser, forskellige pålægsdelikatesser, friskskåret frugt, økologisk morgenbrød, æg og meget mere.

Den bedste pris

Vi matcher altid prisen

Få den bedste pris ved at booke direkte hos os. Finder du mod forventning en billigere pris for opholdet på vores hotel hos Booking.com, Expedia eller Hotels.com matcher vi den. Vi matcher naturligvis ikke med partnerpriser hvor rabatter, medlemsrabatter og kampagnetilbud mv. er fratrukket.

Vores reception kan kontaktes på enten telefon: +45 69170769 eller mail: info@hotelbillund.dk. 

 

Mulighed for tidlig check-in

Ved ledighed tilbyder vi tidlig check ind på dit værelse. Så snart værelset er klar til check in, sender vi en dørkode på SMS.

Den bedste pris

Hos os får du altid den bedste pris. Finder du en billigere pris andetsteds, matcher vi den.

Parkering tæt på

Parkér lige ude foran hotellet eller i vores private parkeringskælder.