Airport Hotel i Billund

Stilrent hotel i hjertet af Billund

Airport Hotel er meget mere end bare et praktisk sted at overnatte – det er en oplevelsesdestination i sig selv. Beliggende lige ved siden af Billund Lufthavn kan du nyde den bekvemmelighed, det giver at være tæt på flyafgangene, samtidig med at du kan udforske spændende aktiviteter og faciliteter.

Hotellets moderne design og komfortable indretning skaber den perfekte atmosfære til afslapning efter en lang rejse eller til at forberede sig til en tidlig afgang. Med sin beliggenhed har du også nem adgang til Billunds mange attraktioner og seværdigheder, såsom Legoland, Lalandia og Givskud Zoo.

Efter en dag med eventyr eller en flyvning med ukurante flyvetider kan du hele døgnet forkæle dig selv i hotellets lounge og nyde lækkert mad og drikke. Derudover tilbyder hotellet også faciliteter, der passer til både forretningsrejsende og feriegæster.

Airport Hotel i Billund er således mere end bare et sted at hvile hovedet – det er porten til spændende oplevelser og en bekvem base for at udforske alt, hvad Billund har at byde på.

 

Komfortabel overnatning

I et oplevelsesrigt område

Vores lufthavnshotel i Billund byder på 163 moderne værelser, hvor flere af værelserne udsigt slår de fleste med smukt udsyn over landingsbanerne. Her er moderne design kombineret med skandinavisk interiør og bæredygtige løsninger.

Vores 163 værelser spænder over standard dobbeltværelser, twinværelser eller handicapvenlige værelser til familieværelser.

Her er noget for de fleste, hvad enten du er i byen for business eller fornøjelse.

 

Green key certificeret

Peak 12 Hotel er certificeret med det internationale miljømærke kaldet Green Key.
Det betyder, at vi opfylder en lang række miljøkrav, når det bl.a. kommer til fødevarer, energi, vand og affald. 

30-60 % økologi

Nyd økologisk morgenmad

På Airport Hotel kan du starte dagen med vores imponerende morgenmadsbuffet, der byder på et bredt udvalg af 30-60% økologiske råvarer. Vi er opmærksomme på vores gæsters forskellige rejsetider, så vores morgenmad er tilgængelig allerede fra kl. 03 om morgenen. Uanset om du ankommer sent eller har en tidlig flyafgang, sørger vi for, at du får en fantastisk start på dagen med en lækker morgenmad.

Morgenmad på Billund Airport Hotel

En del af Bühlmann

Bühlmann er værtskab og gastronomi i særklasse. Hotel- og gastronomikoncernen driver otte hoteller i Jylland. Udover Airport Hotel i Billund består koncernen også af Scheelsminde i Aalborg, Pier 5 Hotel på Aalborg havnefront, Nørre Vosborg i Vemb, Aalborg Airport Hotel, Villa Provence og Hotel Royal i Aarhus, Peak 12 Hotel i Viborg samt Herman K i København K. 

Alle hoteller har deres unikke særpræg, men yder værtskab ud fra samme værdier: omhu, fleksibilitet, nærvær, passion og respekt.  

Bühlmann Koncernen drives af Anemette og Danni Bühlmann.