Previous slide
Next slide

Spar 15% på overnatning & få 1 valgfri drink

Sommertilbuddet gælder fra 10. juni - 25. august 2024*

Billund er en livlig destination, der byder på enestående oplevelser for hele familien, især i sommermånederne. Med verdensberømte Legoland og det store vandland Lalandia blot få minutter væk, samt en travl lufthavn og en række udsøgte restauranter, er Billund det perfekte sted at tilbringe eller starte din næste ferie. For vores hotel er også den perfekte base før din rejse ud i verden, så du kan starte ferien udhvilet og uden stress over at nå frem i tide.

For at fejre den danske sommer tilbyder vi hele 15% rabat på overnatninger samt en valgfri drink under opholdet. Rabatten gælder for alle værelseskategorier på op til 8 værelser pr. dag og kan naturligvis ikke kombineres med andre tilbud.

 For at benytte tilbuddet skal du bruge kampagnekoden: sommer2024.

*Vi forbeholder os retten til at lukke for tilbuddet på dage med høj belægning og lav kapacitet. 

Kampagnekode: Sommer2024

Vælg din favorit drink

I vores hyggelige bar

Når du booker vores sommertilbud, får du ikke blot 15% rabat på overnatningen, men også en valgfri drink i baren. Uanset om du foretrækker en iskold gin & tonic, en forfriskende sodavand eller noget andet fra vores drinkkort, er valget dit. Vi sørger for, at du kan nyde dine favoritter på ankomstdagen, og I bestemmer naturligvis også om de skal nydes i baren, loungen eller på terrassen. Vi glæder os til at forkæle jer!

De største oplevelser for familier

Kun 3 km. væk

Vores hotel er den perfekte base for familier, der besøger LEGOLAND, da forlystelsesparken ligger blot 3 km væk. En beliggenhed i en praktisk afstand betyder, at du undgår en lang og besværet transport for at nå parken. Efter en dag fyldt med sjov og spænding, kan du slappe af og hvile ud i vores komfortable og afslappende omgivelser.

Legohouse i Billund er en unik oplevelsesdestination for legoentusiaster i alle aldre. Det er et sted, hvor fantasi og kreativitet får frit spil, og hvor man kan udforske utallige legomuligheder. Fra interaktive udstillinger og byggeværksteder til spændende legooplevelser, er Legohouse en magisk verden, der vækker barnet i os alle til live.

I kan også tage på oplevelse i Lalandia Billund med aktiviteter og underholdning for hele familien. Fra vandrutsjebaner og svømmebassiner til indendørs legepladser og bowlingbaner er der masser af sjov og adspredelse. Uanset om du er til actionfyldte eventyr eller afslappende stunder i spa-området, er der noget for enhver smag.

Billund Lufthavn

Kun 300 m. fra hotellet

At overnatte på Airport Hotels komfortable værelser inden en tidlig eller sen afgang fra Billund Lufthavn er en praktisk og bekvem måde at forberede sig på rejsen.  Således behøver du ikke at bekymre dig om at nå lufthavnen i tide, men kan i stedet fokusere på at starte rejsen afslappet og veludhvilet. Hotellet er beliggende meget tæt på lufthavnen, hvilket også kan spare tid og penge på transport. Det kan også være mere praktisk og bekvemt, især hvis du har meget bagage eller rejser med børn. Vores værter vil sørge for at du får en formidabel start på din rejse. 

Billund Lufthavn

Vi glæder os til at være rammen om nye fantastiske sommerminder